ΓνωριμίαH Ελληνική Εταιρεία Μελέτης των Εφαρμογων της Βοτουλινικης Τοξίνης στην Ωτορινολαρυγγολογία (ΕΛ.Ε.Μ.Ε.ΒΟ.ΤΟΞ.ΩΡΛ)  ιδρύθηκε το 2017 και έχει έδρα την Κόρινθο.

Τα ιδρυτικά μέλη της ΕΛ.Ε.Μ.Ε.ΒΟ.ΤΟΞ.ΩΡΛ αποφάσισαν την ίδρυσή της με στόχο την βελτίωση της θεραπευτικής αποτελεσματικότητας των ωτορινολαρυγγολόγων σε παθήσεις που άπτονται της ειδικότητάς τους και μπορούν να αντιμετωπιστούν θεραπευτικά με τη χρήση της βοτουλινικής τοξίνης ή αλλαντοτοξίνης.

Η βοτουλινική τοξίνη, αν και είναι το τοξικότερο από τα υπάρχοντα δηλητήρια, εν τούτοις, όπως χρησιμοποιείται στη θεραπευτική μπορεί να προκαλέσει εξαιρετικά θεραπευτικά αποτελέσματα σε παθολογικές καταστάσεις, που δεν θα μπορούσαν να θεραπευτούν με άλλους τρόπους.
Η ΕΛ.Ε.Μ.Ε.ΒΟ.ΤΟΞ.ΩΡΛ, βάσει του καταστατικού της, συμβάλει στην εκπαίδευση των Ελληνων ωτορινολαρυγγολόγων, με τη δημιουργία φροντιστηρίων, σεμιναρίων και συνεδρίων, στη χρήση και τις εφαρμογές στην ωτορινολαρυγγολογία της βοτουλινικής τοξίνης.

Η παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί την πύλη εισόδου του κάθε Έλληνα ωτορινολαρυγγολόγου στην επιστημονική του ενημέρωση, αλλά και την προβολή οποιασδήποτε επιστημονικής μελέτης και έρευνας που σχετίζεται με τις εφαρμογές της βοτουλινικής τοξίνης στην ωτορινολαρυγγολογία.

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΛ.Ε.Μ.Ε.ΒΟ.ΤΟΞ.ΩΡΛ βρίσκονται σε επικοινωνία και συνεργασία με τα κυριότερα κεπιστημονικά κέντρα της Ευρώπης με στόχο την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών, που αφορούν τις εφαρμογές της βοτουλινικής τοξίνης στην ωτορινολαρυγγολογία.

Οι ωτορινολαρυγγολογοι που επιθυμούν να γίνουν μέλη της ΕΛ.Ε.Μ.Ε.ΒΟ.ΤΟΞ.ΩΡΛ μπορεί να συμπληρώσουν την αίτηση και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στη Πρόεδρο της εταιρείας κ. Χρυσάνθη Καραπάντζου:

ΕΛ.Ε.Μ.Ε.ΒΟ.ΤΟΞ.ΩΡΛ

Dr. med., MSc. KAΡΑΠΑΝΤΖΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ Γ.ΖΕΡΒΟΥ 19, 66132 ΔΡΑΜΑ

Fax: 2521057558

E-­‐mail: chrisanthi24@yahoo.gr


 


ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ ΕΛ.Ε.Μ.Ε.ΒΟ.ΤΟΞ.ΩΡΛ


  Ονοματεπώνυμο

       Διεύθυνση

 

•    FAX:

 

• e-mail:

 

•    Tηλέφωνο:

 

        ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ή ΕΙΔΙΚΗ  ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ     

ΝΑΙ    ☐         ΟΧΙ      

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ                                                                                                    

 

                       Ο ΑΙΤΩΝ / Η ΑΙΤΟΥΣΑ

 


 


Αξιότιμοι Κύριοι / Κυρίες Συνάδελφοι,

Κατόπιν αποφάσεως του Δ.Σ. της  ΕΛ.Ε.Μ.Ε.ΒΟ.ΤΟΞ.ΩΡΛ και σύμφωνα με το καταστατικό της Εταιρείας, η ετήσια συνδρομή των μελών αυτής, ορίστηκε στα 30 €.

Η κατάθεση πραγματοποιείται στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με

Στοιχεία Πελάτη: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΗΣ ΒΟΤΟΥΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΞΙΝΗΣ

Αριθμός Λογαριασμού: 5509088498257

ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΟ IBAN EINAI: GR42 0172 5090 0055 0908 8498 257

SWIFT-­‐BIC: PIRBGRAA

Τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη παρακαλούνται να υποβάλλουν την ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ συμπληρωμένη στο Fax: 2521057558 ή στο E-­‐mail: chrisanthi24@yahoo.gr

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.Ε.Μ.Ε.ΒΟ.ΤΟΞ.ΩΡΛ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δρ ΚΑΡΑΠΑΝΤΖΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ                                                            ΓΚΟΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ